tiistai 7. tammikuuta 2014

170 - 183 - Neljän päivän putki

Hätäinen päivitys koska on tapahtunut ketsuppipulloilmiö. Lauantaina ajelin keskustassa pyörälläni housut reisiä täynnä Queenin "Headlong" kappale korvamatonani soiden ja vihdoin tuo 170 näyttäytyi. Onneksi olin noin 100m aiemmin nähnyt 2 x 171 joten kuin koira oksennukselleen, palasin samaa reittiä takaisin noukkimaan silmämunaani vielä 171:n. Olin jo näistä niin houruissani etten nyt enää muista mistä tarkalleen ottaen löysin 172 ja 173, varmaankin jotain "varmoja". Eikun niin! Oluthuone Pekon takana autokaupat, verkon takana oli se 172. Muistan, koska näin sen myös noin 30min sitten ajaessani siitä ohi kahdesti. 173 jääköön mysteeriksi. Eikun ei jääkkään! Autokaupan ikkunasta näkyi pikku-Fiat 173. Kuvakin on siitä.

174 näkyi seuraavana päivänä eli sunnuntaina bussin ikkunasta, ajeli vastaan. Loppiaisena oli vuorossa lähialueen autokaupat/Hatanpään ympäristö varmoineen. Ilmeisesti suurin osa varmoista oli alueella työssä käyvien autoja, ja tästä syystä pyhänä löytyikin vain 175.

Tänään, eli äsken, eli suoraan töistä kävin sitten vetelemässä edestakaisin Hatanpäätä n. 1km säteellä olevat varmat kilvet puoleen tuntiin, sisältäen kaupassa käynnin, matkalla löytyi vielä yllätys 182 joka lisäsi ramppaamista. mm. Lokomonkadun ajoin neljästi päästä päähän. En jaksa selittää, kuva sekoittakoon entistä enemmän. Nyt taas Nihkiksen kanssa täysin tasoissa, 184 hakusessa kummallakin. Hyh maito lämpeni kirjoittaessa. Hoop diddy diddy - hoop diddy do.


Elikkä ensin menin tonne ja sitten sinne tuon kautta josta palasin tohon. Sielä kiepautin tähän ja...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti